Faceți căutări pe acest blog

26 august 2010

Parcul Balnear Toroc

Zilele trecute, cu gandul sa facem o baie, am pornit spre Dej, sa vedem si noi renumitul parc balnear Toroc.  Auzisem numai cuvinte de lauda la adresa lui si, cu toate ca initial planuisem sa mergem la Cojocna, am schimbat traseul si am luat-o spre Dej.
Ce-i drept, drumul e ceva mai lung, dar soseaua e buna. N-am avut parte de aglomeratie, asa ca am ajuns destul de repede. (Mai greu a fost pana am localizat baile, pentru ca nu la toate intersectiile erau indicatoare).
Parcul a fost amenajat pe locul unei vechi saline si se intinde pe o suprafata destul de mare.  Are amenajata plaja cu nisip si sezlonguri, spatii verzi, teren de tenis, un lac natural cu apa sarata si un bazin cu apa dulce. Mai este si o piscina acoperita, tot cu apa dulce, temperatura apei fiind de 29 grade (asa anuntau afisele – mie mi s-a parut ceva mai rece). :D 
Daca ai rabdare sa-ti vina randul, poti face si jacuzi. Pe una din usi scria Sauna… inseamna ca este si sauna.  :))
Platesti biletul la intrare, 8 lei pentru adulti si 6 lei pentru copii si ai acces la toate astea. Mai putin la terenurile de tenis… presupun. N-am intrebat, pentru ca nu mi-am dus racheta de tenis cu mine :))
In concluzie, pot sa spun ca e un loc foarte bun in care sa-ti petreci o zi de plaja si baie. Curat, ingrijit, ieftin si destul de aproape…pentru clujeni ;))
Am facut si cateva poze, dar nu-s foarte reusite. Le postez, totusi, pentru cei care vor sa-si faca o idée. Daca dati un search pe Google, sigur gasiti poze mai reusite cu statiunea :))

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu