Faceți căutări pe acest blog

13 ianuarie 2010

Asa-i ca-i 13 ianuarie azi?

Am ajuns azi la birou mai devreme ca niciodata. Ce inseamna sa fii putin nebun. :D Cred ca numai in prima zi, cand m-am angajat, am mai fost atat de matinala.
Eu, cu dragostea si obsesia mea pentru carti, mi-am pus inca de ieri, ceasul sa sune mai devreme, in speranta ca voi mai prinde azi, cartea gratuita de la Adevarul.
Cand pornesc de obicei spre birou, pe la 8, uneori nu mai gasesc nici cartile care trebuie cumparate, daramite pe cele gratuite. Pe unde intreb, mi se spune: “S-au terminat!” 
Azi, mandra de mine, am iesit din casa cand inca nu se luminase afara :D
Alerg la primul chiosc de ziare…. Inchis!. Alerg la al doilea…Inchis! Alerg la al treilea… Inchis! Si cand te gandesti ca nu pornisem decat cu 15 minute mai devreme.
Daca tot am schimbat ruta spre serviciu, urmand calea mai lunga si mai “batatorita” adica artera principala, cea cu chioscurile de ziare, am zis sa trec si pe la bancomat sa scot niste bani. Mai sa fie… Bancomatul scos din uz... temporary!
Asa-i ca-i 13 ianuarie azi? :D
Zaresc la un colt de strada un chiosc de ziare deschis si stau o vreme pe ganduri. La cat ghinion am avut azi, mai are rost sa ocolesc pana acolo sau sa-mi continui linistita drumul spre serviciu? Mi-am zis apoi: “Fie ce-o fi, oricum ajung prea devreme la servici. Hai sa-mi incerc norocul. Nu-i posibil sa am atata ghinion!” Si chiar am avut noroc. Am gasit cartea  :)))
Sa mai zica cineva ca ziua de 13 nu-i cu noroc!  :))
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu