Faceți căutări pe acest blog

11 ianuarie 2010

Un vis devenit realitate intr-un alt vis

Ieri noapte, am avut un vis ciudat. Visasem ca am ajuns in America…. la mamica mea :))
Ciudatenia se datoreaza, in primul rand, faptului ca visul meu n-a avut o introducere, o faza incipienta, ca sa zic asa, cu planuri si intentii, cu pregatiri, cu drum…  N-a fost ceva premeditat. M-am vazut pentru o clipa in avion fara sa stiu incotro merg si spre ce ma indrept si-apoi, dintr-o data, m-am “trezit” in America.
Eram acolo si eram foarte uimita. Uimita si nedumerita, pentru ca, desi imi dorisem intotdeauna sa ajung in America, acum cand ajunsesem in sfarsit, nu eram pregatita pentru asta. Nici macar nu-mi era foarte clar daca aveam viza sau calatoream clandestin.
Ma intalnisem cu mama, si cu toate astea, eram foarte dezorientata. Nu stiam ce trebuie sa fac, daca sederea mea acolo e legala sau trebuie sa ma ascund, daca trebuie sa muncesc sau sunt un simplu turist…. Si pentru ca eram foarte dezorientata, am hotarat sa o iau pe mama, sau ea sa ma ia pe mine :D  si sa mergem la shopping. La urma urmei, de cand visam eu la o sedinta de shopping prin magazinele americane?!?
Era un vis devenit realitate intr-un alt vis  :))
Dar cum nici macar in vis lucrurile nu decurg asa cum ne-am dori si nu toate visele sunt roz… mi-am dat seama ca n-am nici un ban. Ajunsesem in America fara nici o pregatire prealabila, fara bagaj, fara bani, fara carduri… Dintr-una-n alta, dintr-un vis frumos devenise un cosmar. Sa pornesti la shopping fara bani :D  Ce poate fi mai rau de-atat pentru o femeie? Noroc ca m-am trezit la timp si n-am apucat sa sufar prea mult...
A fost printre putinele dati cand m-am bucurat sa constat ca sunt (inca) in Romania :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu