Faceți căutări pe acest blog

4 ianuarie 2010

Veste proastă pentru femei: punctul G nu există!

"Ei bine, cercetătorii de la King's College din Londra, Anglia, au realizat un studiu la care au participat 1.800 de femei, în urma căruia au concluzionat că acest punct G nu există. Bărbaţii nu mai trebuie să se streseze căutându-l, iar femeile să nu se mai bazeze pe el pentru a avea un orgasm incredibil.
Profesorul Tim Spector a declarat că există o mică posibilitate ca acesta să existe, însă nu a fost posibilă identificarea lui, astfel încât, e aproape sigur că punctul G e doar o iluzie."

Daca n-o fi un punct, o fi o virgula, pentru ca ceva acolo, tot exista.
Barbatii se stresau sa-l gaseasca si uneori chiar il gaseau, iar cand il gaseau, femeile aveau un orgasm incredibil, insa bazat pe o “minciuna”, pentru ca ceea ce gaseau barbatii, nu era de fapt punctul G  :)))
Nu exista punctul G! Exista o zonă erogenă foarte sensibilă în care se află foarte multe terminaţii nervoase şi care e localizat undeva în interiorul vaginului femeilor, dar aceea nu e un punct G. Simplu, nu?
O mare descoperire a cercetatorilor britanici, care, pesemne, in urma cu ceva ani, (tot ei) i-au descoperit existenta. Nu-i nimic grav si nu trebuie sa disperam, noi femeile. Peste inca vreo doi ani, o vor descoperi din nou (zona sensibila) numai ca, sub alta denumire. Nu va mai fi punctul G, va fi bulina Y  :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu