Faceți căutări pe acest blog

31 ianuarie 2010

Lectie de moralitate

Mersesem intr-o seara mai multi prieteni, intr-un bar, sa bem o bere. Muzica, atmosfera, povesti, ras, veselie. La un moment dat, vreau sa merg la baie si intreb:

- Care mai vine la baie?

Se ofera unul dintre prieteni sa ma insoteasca, asa ca pornim amandoi inspre toaleta. Intram. Baia mica, inghesuita, o cabina pentru femei, una pentru barbati, iar intre ele, pe hol o chiuveta.

Isi face fiecare nevoia dupa care ne intalnim in hol sa ne spalam. Prietenul meu profita de intimitate si de zgomotul mai putin strident decat in bar si-mi povesteste ultima lui “durere”. Fata l-a parasit, el e trist si vrea sa planga pe umarul cuiva, eu l-am inteles intotdeauna si i-am dat cate un sfat bun, asa ca a venit cu mine la baie, tocmai ca sa-mi povesteasca ceea ce nu vroia sa povesteasca de fata cu toti ceilalti, care poate, ar rade de el si de durerea lui.

La vreo cinci minute dupa ce am intrat la baie… apare o chelnerita in usa baii:

- Stati deja de cinci minute aici, va rog sa va grabiti si sa iesiti, E un loc public, nu permitem contacte sexuale la wc.

- Adica, ce vrei sa spui? Ca ne-am atins mainile sub jetul de apa si asta inseamna ca am facut sex?  Nu vezi ca in afara de maini, nu e nimic gol la noi???

- Va rog frumos sa iesiti, altfel trebuie sa chem omul de ordine. Ceilalti clienti din bar, vazand ca stati atat de mult inauntru ar putea sa creada ca faceti altceva si ca noi va permitem.

Sa nu-mi vina sa cred. Sa-nmarmuresc nu alta! Eram asa de intrigata, incat nici nu stiam daca s-o iau pe fatuca de plete, sau sa rad in hohote, varianta pe care-am si ales-o in final.

Le-am povestit si celorlalti de la masa patzania si fireste ca au facut haz mare pe socoteala noastra si pe seama regulilor stricte carora trebuia sa ne supunem. :))

Nu-mi venea sa cred ca fusesem asa de monitorizati si ca la exact 5 minute, au intrat dupa noi in baie sa ne scoata afara. Pai si daca eram constipati? N-aveam dreptul la …prelungiri? :)) Tot de repriza scurta aveam parte? Ne scoteau cu pantalonii in vine?

Sa mai zica cineva ca Romania nu-i tara moralitatii si-a bunului simt! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu